Расчет стоимости термоусадочного колпачка:

Цвет:

Наличие отрывной ленты
Наличие тиснения
Наличие флексорисунка
Наличие топ-диска
Цена: 3.95 1000 шт.

Дополнительно:
Клише для тиснения – 30 €
Флесоформа – 50 €
Кангерв с логотипом – 40 €

Bandă tab de rupere folie

Folie pentru banda de rupere este un element deosebit de important pentru orice fel de capisoane termocontractibile. Cu ajutorul acestui mecanism sticlele cu băutură spumantă poate fi deschisă într-un mod mai ușor și elegant, ocolind orice complexități. Compania ESPACO oferă posibilitatea de a alege materiale care pot fi utilizate în crearea capsulelor pentru vinuri spumante. Folie este potrivită pentru crearea capsulelor practice și decorative.

Acest material este folosit în cazurile cînd este necesară aplicarea elementele de design prin flexografie și imprimare adâncă. Imagini, texte și elemente de heraldica pot fi îndeplinite prin ștanțare. Această metodă oferă o tehnică mai precisă de a crea desene de orice complexitate. Perforare orizontală punctată asigură ușurința ruperei capisonului de ambalaj.

Această tehnologie nu afectează calitatea băuturii care se păstrează într-o sticlă. Structura capsulei joacă un rol important în finisaj decorativ și designul general a sticlei. Capsula este o parte semnificativă a ambalării capabilă de a atrage atenția. Capsula poate conține informaţii utile și, desigur, să aibă imagini grafice a producătorului de băutură.