Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/espaco/web/espaco.md/public_html/ws/include/CMain.php on line 26
Principala

Расчет стоимости термоусадочного колпачка:

Цвет:

Наличие отрывной ленты
Наличие тиснения
Наличие флексорисунка
Наличие топ-диска
Цена: 3.95 1000 шт.

Дополнительно:
Клише для тиснения – 30 €
Флесоформа – 50 €
Кангерв с логотипом – 40 €

Principala

Capisoane termocontractibile sunt o componentă importantă a fiecărui brand, la fel ca sticlă și etichetă. Cercetările moderne arată că saturația de culoare și textură a materialului influențează la decizia de a face cumpărătură. În plus, materiale din care se fac capisoane au posibilitatea de a imprima imagini de diferite grade de dificultate. Toate acestea propduce un impact pozitiv asupra capacităţii de a crea decorare frumoasă pentru produsele și de o obţine popularitate sporită a produselor. Compania ESPACO vă oferă o gamă completă de servicii în producerea ambalajului modern și universal.

În afară de aceasta, la noi Dvs veți găsi platinka durabilă și practică, care va fi creată ținând cont de conceptul general de orice linie de produse. Compania ESPACO exercită imprimare pe diverse materiale, care sunt utilizate în crearea ambalajelor. În plus, la noi puteţi comanda servicii de ștanțare, dar și de tăiere și rebobinare a materialelor din rola. Noi producem etichete autoadezive de înaltă rezistență, pe care se poate aplica imagini clare și colorate.

Folosind serviciile noastre, Dvs puteți achiziționa o varietate mare de produse termale de capace pentru sticle de vin, și care sunt necesare pentru crearea ambalajelor de produse alimentare și a celor de larg consum. Pelicula PVC, folie de orice format, detalii pentru capsule de șampanie și vopsea pentru imprimare pe ambalaj, termale de capace pentru sticle de vin - toate acestea și multe altele vor fi oferite în asortimentul mare.

Toate produsele sunt create conform tuturor cerinţelor a standardelor de calitate. Dvs achiziționați produsele care pot fi utilizate în  industria alimentară, nu afectează substanțele nutritive și produc un impact pozitiv asupra calității lor.

Capisoane termocontractibile pentru sticle aduce o imagine originală și solidă. Cu ambalajul se începe cunoștință cumpărătorului cu produsul. De aceea, fiecare producător este foarte important să se facă un ambalaj interesant , care va povesti totul despre produsele lor.

SUNTEM DISPUȘI SĂ VĂ OFERIM CAPOISOANE TERMOCTONTRACTIBILE DE PRODUCERE PROPRIE PENTRU PROTEJAREA PRODUSELOR DE LA DESCHIDERE NEDORITĂ.