Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/espaco/web/espaco.md/public_html/ws/include/CMain.php on line 26
Rebobinare și taiere rolelor de materiale

Расчет стоимости термоусадочного колпачка:

Цвет:

Наличие отрывной ленты
Наличие тиснения
Наличие флексорисунка
Наличие топ-диска
Цена: 3.95 1000 шт.

Дополнительно:
Клише для тиснения – 30 €
Флесоформа – 50 €
Кангерв с логотипом – 40 €

Rebobinare și taiere rolelor de materiale

Compania ESPACO efectuează tăierea materialului rola folosind cele mai moderne echipamente profesionale. Acest tip de lucrări se produce la etapa finală de crearea imprimării pentru marfuri. Materialele rola accelerează semnificativ procesul de crearea a diferitor produse utilizate în publicitate vizuală, precum și în industriile: afișe, postere, ziare și reviste. Tăierea materialelor se produce prin procesele ciclice, care asigură crearea rapidă și calitativă produselor cu o formă identică.


Pe baza design-ului a produselor pot fi instalate diferite formate de tăiere. Acest proces se produce în faza de prelucrare după imprimare, când materialul finisat, care deja are o forma dorită, poate fi folosit conform destinației acestora. Un alt serviciu al companiei - rebobinare produselor, este un proces tehnologic de prelucrarea rolelor cu materiale și este îndreptat pentru folosirea  acestora în producția de ambalaje.