Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/espaco/web/espaco.md/public_html/ws/include/CMain.php on line 26
Producere

Расчет стоимости термоусадочного колпачка:

Цвет:

Наличие отрывной ленты
Наличие тиснения
Наличие флексорисунка
Наличие топ-диска
Цена: 3.95 1000 шт.

Дополнительно:
Клише для тиснения – 30 €
Флесоформа – 50 €
Кангерв с логотипом – 40 €

Producere

Compania ESPACO efectuează producerea ambalajelor flexibile și altor tipuri de materiale, utilizate în scopuri industriale pentru ambalarea produselor. Suprafețele de producție sunt special concepute pentru organizarea producerii industriale de serie în regimul non-stop, pentru care există toate condițiile necesare de comunicaţie și dotare. Fiecare premisă în mod regulat este supusă sub controlul corespunzător a tuturor serviciilor publice în vederea respectării standardelor necesare, prevăzute pentru ambalarea produselor alimentare.

Accentul principal în cadrul companiei se face pe faptul că producția ar trebui să respecte pe deplin cerințele ce țin de respectarea tuturor normelor care reglementează producere de ambalaje pentru produse alimentare și bunurile de consum. Compania se angajează într-un viitor previzibil de a obține certificatul de conformitate la standardele europene în domeniul organizării producției și a calității produselor fabricate.

Ambalaje pentru produse alimentare de la compania ESPACO sunt create de o echipă de profesioniști experimentaţi. Toate lucrările se fac la timp și cu acordarea garanţiilor de calitate. Compania va oferi clienților săi cel mai larg spectru de servicii pentru crearea produselor originale, cu numeroase elemente practice și decorative. Crearea tuturor produselor poate fi efectuată cu plasarea imaginilor cu design unic. Imprimarea pe peliculă adezivă se face cu echipament modern, destinat pentru efectuarea lucrărilor de orice complexitate.
Ambalajul este implicat în crearea imaginii individuale a brand-ului. Acest element este capabil de a face produsul ușor de recunoscut și să atragă cumpărători noi .