Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/espaco/web/espaco.md/public_html/ws/include/CMain.php on line 26
Imprimare pe ambalaje flexibile

Расчет стоимости термоусадочного колпачка:

Цвет:

Наличие отрывной ленты
Наличие тиснения
Наличие флексорисунка
Наличие топ-диска
Цена: 3.95 1000 шт.

Дополнительно:
Клише для тиснения – 30 €
Флесоформа – 50 €
Кангерв с логотипом – 40 €

Imprimare pe ambalaje flexibile

Ambalaje flexibile sunt cea mai bună alegerea pentru ambalarea produselor de consumul larg. Acest material dispune de o forma  plastică solidă care permite produselor să păstreze elemente estetice excelente în termen de o lungă perioadă de timp și indiferent de circumstanțe. Mai mult decât asta, produsele vor arăta atractiv, deoarece materialul de ambalare este destinat pentru aplicarea imaginilor prin flexografie. Acest fapt oferă producătorilor posibilitatea de a crea ambalarea cât mai originală pentru produsele lor. 

Ambalaj flexibil pentru produse are o mică masă, ceea ce face o alegere în favoarea ei mai de preferat, deoarece cumpărătorii sunt mai dispuși să aleagă bunuri ușoare decât cele cu ambalajul incomod și nejustificat de greu. Imprimare colorată pe ambalajul contribuie la atragerea atenției la mărfurile. Este un instrument ideal pentru a crea un stil individual a brand-ului.

Compania ESPACO vă oferă la alegere materialele flexibile de ambalare produse alimentare și servicii de imprimare. Cel mai frecvent este utilizată flexografie care se efectuează la echipamente poligrafice moderne și este capabilă pentru crearea imaginilor de orice complexitate. Acum aveți posibilitatea să faceți produsele cu adevărat originale!