Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/espaco/web/espaco.md/public_html/ws/include/CMain.php on line 26
Etichetă autoadezivă

Расчет стоимости термоусадочного колпачка:

Цвет:

Наличие отрывной ленты
Наличие тиснения
Наличие флексорисунка
Наличие топ-диска
Цена: 3.95 1000 шт.

Дополнительно:
Клише для тиснения – 30 €
Флесоформа – 50 €
Кангерв с логотипом – 40 €

Etichetă autoadezivă

Etichete autoadezive sunt folosite pentru funcții practice și decorative. Aceste materiale pot efectua funcție de marcare și să conțină o descriere a produsului sau o adnotare completă. Detaliu acesta produce sortare produselor într-un mod mai ușor și poate fi folosit ca decoraţiuni pentru toate tipurile de industrii. 

Etichete adezive se produc pe baza de diferite materiale, cum ar fi: varietatea hârtii lucioase, semi-lucioase, hârtii mate și metalizate; nylon, sintetica și pelicula. Produsul acest este uşor de aplicat pe ambalaj, deoarece în dispozitivul etichetei sunt utilizate strate practice din adezivul non-toxic, capabil de a lua forma suprafeței de ambalare și de a salva poziția statică în termen de o lungă perioadă de timp. 

În plus, acest detaliu de ambalare are un strat protector cu ajutorul căruia rezistă cu succes la mai multe tipuri de factorii externi. Etichete nu dăunează calității produselor și sunt aplicate pe scară largă pentru crearea ambalajelor de produse alimentare și mărfuri industriale.

Fabricarea acestor produse presupune posibilitatea imprimării desenelor și graficii pe suprafața etichetei. Pentru crearea autocolantelor originale este folosită perforare, lăcuire, ştanţare, diferite tipuri de ciugulit și alte modalități.

Compania ESPACO produce etichete care pot fi comandate în conformitate cu toate caracteristicile ale produsului clientului și modelele de design, care au fost selectate pentru ambalare. Etichete vor decora produsele Dvs și au o importanță deosebită. Este un fel de instrument auxiliar, care este folosit ca supliment estetic pentru stilul de ambalare și pentru formarea mesajelor utile cu informaţii despre produs.